Huisvesting

Een tweede thuis voor arbeidsmigranten

Fresh Ideas beheert en ontwikkelt diverse projecten voor huisvesting op hotelmatige wijze van (veelal Poolse) arbeidsmigranten. Locaties waar deze projecten al gerealiseerd zijn of op dit moment ontwikkeld worden: Geldermalsen, Nistelrode, Tilburg, Venray en Raamsdonksveer.

Uitgangspunt van deze woonhotels is dat Fresh Ideas mensen een prettige woonomgeving wil bieden waarin ze zich ook echt thuis kunnen voelen. Dat betekent een woonruimte waarin privacy mogelijk is en die alle noodzakelijke voorzieningen bevat (sanitaire ruimtes, keuken, ontspanningsruimtes, Wifi). Basis is een gemeubileerde en gestoffeerde studio van 36 m2, welke ten hoogste door 2 personen bewoond wordt.
De woonhotels worden duurzaam ontwikkeld: 100% CO2 neutraal voor verwarming. Het doel voor de komende jaren is dit ook voor stroom te realiseren. De toegepaste bouwmaterialen zijn uitsluitend natuurlijk en recyclebaar. Daar waar mogelijk worden in het project groenvoorzieningen geïntegreerd.
Fresh Ideas treedt actief op als beheerder van de woonaccommodaties om bewoners en direct omwonenden een prettige woonomgeving te kunnen garanderen

migranten

Geldermalsen

Studie Bungalows

Studie Bungalows

Kennedylaan

Kennedylaan

Katsbogten

Katsbogten Tilburg