Over Fresh Ideas

Fresh Ideas wil met haar projecten een directe bijdrage leveren aan een betere maatschappij voor mens en milieu. Dit maatschappelijk verantwoord ondernemen is terug te vinden in alles wat we doen. In elk project willen we een bijdrage leveren aan een beter leven voor de betrokken mensen. En willen we met ons handelen het milieu maximaal ontzien tot waar mogelijk een 0-belasting.

We realiseren dit het ontwikkelen van unieke oplossingen: innovatieve combinaties van wat er al is tot compleet nieuwe concepten.

Fresh Ideas ontwikkelt en realiseert projecten in wonen & werken, zorg, logistiek en cultuur. Daar waar mogelijk of noodzakelijk zoekt Fresh Ideas daarbij de samenwerking op met overheden, instanties, organisaties en andere bedrijven. Vanuit de visie dat samen de beste oplossing voor mens, milieu en maatschappij gerealiseerd kan worden.

De organisatie van Fresh Ideas is compact: beslissingen kunnen snel en volgens korte lijnen genomen worden, passend bij de daadkracht van Fresh Ideas. Voor ontwikkeling, uitvoer en beheer van projecten weet Fresh Ideas zich omringd door een netwerk van specialisten.