Boxtom

Tijdelijke voorziening voor huisvesting en zorg

Fresh Ideas participeert in Boxtom. Dit bedrijf ontwikkelt, plaatst en verkoopt of verhuurt tijdelijke en semi-permanente units ten behoeve van wonen, personeelshuisvesting en zorg.

Recycling van materialen en het herstellen en opknappen van bestaande units staat bij Boxtom centraal bij de ontwikkeling van de units. Zodat units met een zo beperkt mogelijk gebruik van nieuwe materialen en dus met een minimum aan milieubelasting aan de voorraad toegevoegd kunnen worden.

De zorgunits zijn een uitkomst voor mensen met een beperking die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) in aanmerking komen voor een woningaanpassing. De zorgunit is een kostenbesparende oplossing en stelt familieleden of zorggevers in staat te blijven wonen in de eigen woning. De unit kan worden geplaatst als verlengstuk (uitbreiding) van de bestaande woning, of apart worden geplaatst bij een bestaande woning.

De units van Boxtom worden veel gekocht en gehuurd voor tijdelijke huisvesting. Het kan een tijdelijke woning zijn bij een huis in aanbouw, maar ook een meer permanente oplossing voor de huisvesting van werknemers bij het bestaande bedrijfsgebouw. Omdat Boxtom ook zelf ontwikkelt, kan naast standaardunits ook maatwerk geleverd worden.

Plaatsing van de units gebeurt via eigen transportmiddelen en eigen specialisten.

Voor meer informatie over Boxtom: http://www.boxtom.nl/